Kindertolk

Kinderen laten zien wat er leeft in hen, maar ook in ons, als ouder. Dat kan zich op verschillende manieren uiten in gedragingen en of (gezondheids)klachten. Onze kinderen zijn ook onze spiegels. Omdat ze zo dicht bij ons staan kunnen zij beter dan wie ook een boodschap aan ons overbrengen.

Boodschap van kind aan ouders

Soms vertoont een kind een gedraging die we niet begrijpen of heeft het kind steeds terugkerende klachten waarvan we graag zouden willen dat ze zouden verdwijnen. Kortom, dat wat ons als ouder zo raakt in ons kind, is precies dat wat de boodschap is, aan ons als ouder.

Fluisterkind/PresentChild methode

Als kindertolk kan ik via de methode “fluisterkind/presentchild” helpen om inzicht te krijgen in de gedragingen en/of klachten van je kind doordat ik het verhaal wat je mij over je kind vertelt kan vertalen, zodat jullie daarna als gezin weer volop van elkaar en van het leven kunnen gaan genieten.

Kindertolksessie

Een kindertolksessie bestaat uit 3 afspraken. Deze kunnen e.v.t. ook via Skype verlopen. Kosten zijn 65 euro per afspraak.

  1. Intake: Je vertelt het verhaal van je kind, ik schrijf het bijna letterlijk op zodat ik het in je eigen woorden kan vertalen (ongeveer anderhalf uur)
  2. Teruggeef gesprek: De vertaling van het intake gesprek en de mogelijke oplossing(en) worden besproken na ongeveer 2 weken. (ongeveer een uur)
  3. Follow up gesprek: Na 3 weken wordt bekeken hoe het gaat en of er mogelijk nog wat te doen is. (ongeveer een half uur)

Voor eventuele vragen  kunt u gebruik maken van de contactpagina.

Om een afspraak te maken kunt u bellen.  Tel: 0622802995