Over Jolanda

Ik ben Jolanda Wesselink, geboren in 1964, getrouwd met Aad en samen hebben wij 3 kinderen en 3 prachtige kleindochters.

Ik werk sinds 2001 met heel veel passie in de kraamzorg, sinds 2008 als zelfstandig ondernemer wat als voordeel heeft dat ik kan aansluiten op de wensen van mijn cliënten.

Interesses

Mijn interesse gaat uit naar de mens in zijn geheel. Kinderen zijn mijn passie. Als kind heb ik mij weinig begrepen gevoeld en daarom is de drive in mij des te groter om te blijven zoeken naar methodes waardoor we de taal die kinderen gebruiken kunnen verstaan en begrijpen. Om mensen en vooral jonge kinderen te kunnen begrijpen ben ik naast mijn werk als (zelfstandig) kraamverzorgende opleidingen gaan volgen.

In 2012 volgde ik de opleiding NLP Practitioner en daarna in 2013 de opleiding NLP Master practitioner bij Joost van der Leij.

In die opleidingen leerde ik o.a. dat het onderbewuste in ons onder invloed staat van wat wij als kind mee hebben gekregen aan overtuigingen en ervaringen van o.a. onze ouders en andere mensen uit onze omgeving, die we meenemen naar ons volwassen leven en nog altijd veel invloed kunnen hebben op hoe en waarom we reageren zoals we reageren.

We kunnen d.m.v. bijvoorbeeld de gevoelsomdraaitechniek en andere NLP technieken heel simpel het brein herprogrammeren bij o.a. angsten en fobieën die ons kunnen beperken of zelfs blokkeren in ons dagelijks leven. Ik werk o.a. met deze technieken mocht het nodig zijn bij angst en onzekerheid.

Interview Vriendin 2014

Tevens in 2012 startte ik met de opleiding tot kindertolk volgens Fluisterkind/presentchild® Methode en in 2013 de opleiding tot docent Dunstan baby-taal® methode. Het zijn vooral deze methodes die mij helpen om kinderen beter te begrijpen.

Ik ben geregistreerd kindertolk en heb de opleiding gevolgd bij Janita Venema die het boek fluisterkind schreef en tevens 1 van de docenten was in de opleiding.
Dunstan baby- taal is een prachtige methode om baby`s vanaf de geboorte te kunnen verstaan.

Ik geef oudercursussen Dunstan baby-taal . Wanneer ouders deze cursus al volgen in de zwangerschap dan zijn zij meteen al vanaf de geboorte in staat om hun kindje te verstaan en te begrijpen. Als ouders de babytaal verstaan en begrijpen, wordt er veel stress en onrust voorkomen en ben je vooral heel nieuwsgierig naar wat je kindje jou te vertellen heeft!